Celina har fået et stort blåt øje efter mødet med overfaldsmændene i Aarhus. Foto: Privat FB

Celina har fået et stort blåt øje efter mødet med overfaldsmændene i Aarhus. Foto: Privat FB

Unge mænd angriber tilfældige kvinder med knytnæveslag FOR SJOV:

Kaldte overfald "grineren"

Ikke én men to gange blev tilfældige yngre kvinder ofre for meningsløs vold på åben gade søndag i det østjyske. I begge tilfælde blev de slået med en knytnæve lige i ansigtet

Onsdag fortæller Østjyllands Politi, at en 21-årig kvinde natten til søndag kørte i sin bil fra Hornslet mod Auning, da en mørk stationcar begyndte at følge efter hende. Hun kørte igennem Allestrup og svingede til venstre ad Sorvadgårdvej, og på Løvenholmvej kørte den mørke bil op på siden af hende, så hun følte sig presset til at køre ud i rabatten og ud på marken. 
Pludselig blev bildøren åbnet, og hun fik uden videre et slag plantet i ansigtet. Hun nåede ikke at registrere gerningsmanden, men fornemmede, at der var tre personer, hvoraf de to talte dansk. Desværre kan hun ikke beskrive gerningsmændene yderligere.
Kvinden havde i første omgang tøvet med at anmelde episoden, men blev overbevist af andre til at anmelde det tirsdag, oplyser Østjyllands Politi.

LÆS OGSÅ: Familiefar gennempryglet: Gør ALDRIG dette, hvis du møder aggressive unge indvandrere i flok!

"Sjov og grineren"

På Facebook har Celina Juhlin beskrevet en lignende situation, som hun oplevede søndag aften omkring klokken 00.15, da hun var på veje hjem fra arbejde. Her fik hun plantet en knytnæve lige i smasken, fuldstændig umotiveret, af en gruppe drenge, der oven i købet sagde, at det var "grineren".
"De kørte forbi mig i en bil med nedrullet vindue, og da jeg troede, de ville spørge om vej, stoppede jeg selvfølgelig op for at hjælpe. Lige da jeg drejede hovedet, for at kigge ind på gutten på passagersædet, hang han næsten halvt ude af vinduet og plantede herefter sin knytnæve solidt i mit ansigt. De kørte derefter straks videre. Fuldstændig umotiveret. Fuldstændig unødvendigt og på ingen måder "fedt" og "grineren". Ikke for at opnå en form for berigelse men nej, fordi det øjensynligt "kunne være sjovt," beretter Celina, som er i chok over, hvordan man kan finde på at opføre sig sådan overfor fremmede mennesker.
Celina var, ligesom kvinden der blev slået i sin bil nær Auning, så chokeret i øjeblikket, at hun ikke i detaljen fik lagt mærke til de unge mænd, Det eneste hun kan sige er, at hun blev overfaldet klokken cirka 00.15 ved Fjældevænget/Herredsvej lige ud for de lejlighedskomplekser, der er beliggende ved Fjældevænget i Aarhus. Mændene var kørende i en mørkeblå BMW, skriver hun på Facebook.
Såfremt du har set noget eller har kendskab til de vanvittige overfald, bør du kontakte Østjyllands Politi på 1-1-4.
DEL og viderebring meget gerne denne artikel og efterlysningen gennem Facebook-opslaget under denne artikel:

Publiceret 21 September 2016 15:48