Mand bad trafiktosse stoppe livsfarlig kørsel:

Men så begyndte vanviddet først

En 44-årig mandlig bilist fra Ølstykke fik smadret foruden på sin bil

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

 
En sort Audi A6 stationcar kørt med høj fart over for rødt, kørte op på fortovet og overhalende indenom på Frederikssundsvej torsdag eftermiddag klokken 17.08, og det fik en 44-årig mand fra Ølstykke til at blinke med lyset og "vinke" til de to bande-lignende typer, der sad i bilen. Det var et signal om, at de godt måtte tage det med ro og køre ordentligt. Men det skulle han aldrig have gjort.

De to mænd kørte ind foran manden, og fik ham til at standse. Herefter steg passageren ud af bilen med noget, der lignede et baseball bat, og gik hen til den 44-åriges bil og smadrede forruden på den, mens den 44-årige sad bag rattet. Herefter satte passageren sig igen ind i den sorte Audi, som kørte i retning mod Frederikssund.
Politiet oplyser, at episoden skete et sted på Frederikssundsvej mellem Veksø og Ølstykke. Den 44-årige anmeldte episoden til politiet, og det lykkedes ordensmagten at stoppe den sorte Audi A6 stationcar på Sundbylillevej ved Frederiksund.

Meget kendte

Henrik Duus fra Nordsjællands Politi i Frederikssund siger, at de to mænd i bilen er "særdeles faste kunder" hos politiet. Han kan også fortælle, at de er banderelateret.
Den ene er en mand på 20 år fra Køge, og den anden er 24 år og fra Frederikssund. Henrik Duss kan også oplyse, at passageren bliver sigtet for hærværk, mens den anden vil blive sigtet for den hasarderede kørsel.

Publiceret 23 September 2016 15:50