Hotel havde 400 dyner i overskud:

Nu kan hjemløse og udsatte børn holde varmen

Af
Af Daniel Sennek

Det er en kold tid, som vi lever i. Alle går rundt og fryser...
Sådan lyder de to første linjer i rock-gruppen Gasolins sang 'Det er en kold tid'. Og det er ord, som mange hjemløse og lignende kan nikke genkendende til i den kommende tid.
Men nu bliver det lidt varmere for en række af de personer, der til dagligt kommer på Mændenes Hjem, Børnebyerne eller Lærkehøj Herberg.
"Da vi på First Hotel Copenhagen netop har byttet alle vores dyner og puder ud med nye, tænkte vi, at der nok var nogen, der kunne have godt brug for de mange sæt, vi pludselig stod med fra værelserne," fortæller Salgschef fra First Hotel Copenhagen, Kenneth Pedersen.
"Vi ønskede at gøre noget godt for så mange som muligt, og helst noget lokalt. Vi lagde en føler ud på bla. Linkedin, og fik mange gode bud på grupper, der kunne drage nytte af en donation fra os."
Derfor skænkede First Hotel Copenhagen cirka 400 sæt dyner og puder til Mændenes Hjem, Børnebyerne og Lærkehøj Herberg, som alle vil benytte og uddele disse til trængende brugere.
"Det gælder både brugere af værestederne, men blandt andet Mændenes Hjem giver dem også til nogle af de brugere, der får en lejlighed eller lignende, og derfor har brug for nye ting til hjemmet. Så en god kvalitets dyne og pude lander på en helt række varme steder," fortæller Kenneth Pedersen
"Det var også vigtigt for os, at dem vi skænkede dem til selv var aktive i at distribuerer dem til egne brugere, men også selv kunne tage fat i søster organisationer og andre virksomheder de kender til, som kunne bruge dem aktivt, så dyner og puder ikke bare blev opmagasineret til senere brug."
Samtidigt opfordrer First Hotel Copenhagen deres kollegaer derude, at tænke på, at mange, også i Danmark, har brug for en håndsrækning af og til.

Publiceret 21 October 2016 11:57