Millionsvindel i Hørsholm:

Mistænkt områdeleder fyret

Efter sigtelse for mandatsvig har områdeleder nu mistet sit job

Af
Fred Jacobsen

Bestyrelsen for de selvejende Lions Børnehuse i Hørsholm har fyret områdelederen med virkning fra og med i morgen. Det oplyser Hørsholm Kommune i en pressemeddelelse.
I et brev til forældrene, som i dag er sendt ud til forældrene, skriver den ny bestyrelsesformand Julie Toft Johnsen, at "områdelederen for Lions Børnehuse ikke længere er ansat i det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse pr. 6. januar. Det betyder konkret, at områdelederen ikke kommer tilbage til børnehusene".
Afskedigelsen af områdeleder Ann Cheri Bjerregaard sker i kølvandet på det, som officielt kaldes 'økonomiske uregelmæssigheder' i Lions Børnehuse.
Uregelmæssighederne førte til, at områdelederen og tre andre medarbejdere i begyndelsen af december blev fritaget for tjeneste. Sagen blev meldt til politiet, og samtidigt har Hørsholm Kommune iværksat to undersøgelser af kommunens og Lions Børnehuses bestyrelses rolle i dagen.
Sagen efterforskes i Nordsjællands Politis afdeling for økonomisk kriminalitet, som den 18. december sigtede en person i sagen for mandatsvig.
Ifølge Ugebladets oplysninger er den sigtede den nu fyrede områdeleder.
Af brevet til forældrene fremgår det, at de tre andre medarbejdere, som blev fritaget for tjeneste, da sagen kom frem, fortsat er suspenderede mens sagen undersøges.
Samtidig med områdelederens fyring meddeler bestyrelsen, at stillingen som områdeleder er blevet nedlagt. Det betyder, at den hidtidige områdeleders stilling ikke vil blive genbesat.

null

Publiceret 05 January 2017 17:30