Med en soundbar under tv'et bliver filmoplevelser som i biografen.

Med en soundbar under tv'et bliver filmoplevelser som i biografen.

Test:

Her er den bedste soundbar

En soundbar giver ikke bare langt bedre lyd til tv'et, men kan også bruges som trådløst musikanlæg. Vi testede fire styk

Af
Af Rasmus Elm Rasmussen Datatid TechLife

Moderne tv'er er tynde og lækre, men den slanke form gør ikke noget godt for lyden. Ofte har tv'erne en spinkel lyd, der ikke yder retfærdighed til gode lm og tv-serier.
Den nemme løsning er en soundbar, der bringer biogra yden hjem i stuen.

Den helt rigtige oplevelse

En soundbar er en lang højttaler, der er skabt til at passe under tv'et. Ofte ledsages den af en subwoofer, som leverer den dybe bas, der er afgørende for, at du får den helt rigtige medrivende oplevelse i buldrende actionsekvenser.
Subwooferen kan placeres stort set hvor som helst i stuen. Også et trådløst musikanlæg De testede soundbars har wi- , Bluetooth eller begge dele. De kan derfor også bruges som musikanlæg, der afspiller musik trådløst fra smartphones og andre enheder. Lyden i dem er dog bedre egnet til lm og tv end til musik.

Dette bør du holde øje med, når du køber soundbar:

Subwoofer: Medfølger en subwoofer, eller skal den købes separat? Og tilkobles den trådløst eller med kabel? Det første er nemmest.
Tilslutninger: Det er en fordel, at der er HDMI ARC. Så kan du styre lyden med tv'ets fjernbetjening. 
Musikstreaming: Vil du bruge din soundbar som trådløst musikanlæg, skal den have wi-fi, Bluetooth eller begge dele. Nogle har også direkte adgang til musikstreamingtjenester.

Publiceret 21 January 2017 14:00