Arkivfoto.

Arkivfoto.

Lille detalje fik mørklødet mand til at gå amok ved tankstation:

"Din fucking dansker - jeg finder dig og smadrer dit fjæs"

Af
Af Daniel Sennek

 
23-årige Henrik Løbner Andersen skulle egentligt bare vaske sin VW Touran ved OK-tankens vaskehal i Skærbæk. I stedet blev han truet med tæsk, da han tilsyneladende sprang en kvinde over i køen til vaskehallen.
Det skriver jv.dk. 
Henrik Løbner Andersen mente nemlig, at en kvindelig bilist ikke holdt i køen, da hun var parkeret 15-20 meter væk og dybt begravet i sin telefon. Han kørte derfor bag de tre andre biler i køen, men det var den kvindelige bilist langtfra tilfreds med. Hun både dyttede af ham og ytrede højlydt sin utilfredshed - men hun kom ikke med nogen trusler, understreger Henrik Løbner Andersen.
Men det gjorde til gengæld en høj og meget bred, mørklødet mand, der åbenbart havde opholdt sig i vaskehallen, fortæller Henrik Løbner Andersen til jv.dk.
"Han kom ud og truede mig med, at han ville finde mig, give mig tæsk og smadre mig," fortæller Henrik Løbner Andersen og tilføjer, at den truende mand også sagde "fucking dansker" til ham.
Truslerne var så alvorlige, at Henrik Løbner Andersen, rullede sit vindue op og låste dørene indefra.
"Det var en voldsom oplevelse. Han var robust bygget, høj og stor," fortæller den 23-årige bilist, der blev så bange, at han ringede 112 for at alarmere politiet. Hos vagtcentralen tog man opkaldet så alvorligt, at man sendte en patrulje til vaskehallen.
Men efter at have ventet et godt stykke tid, så kørte Henrik Løbner Andersen igen fra stedet, da politiet ikke dukkede op.
LÆS HER, HVORFOR POLITIET IKKE KOM FREM

Publiceret 18 February 2017 08:27