Hjalp lille kræftsyg pige:

Nu vil boligselskabet smide ham ud - på grund af det

Af
Af Daniel Sennek

 
En 60-årig mand, der selv er kræftsyg, skal nu retten - anklaget for at have solgt og givet cannabisolie til hundredvis af mennesker fra sin private bolig i Aalborg. Og nu vil boligforeningen smide ham ud, fordi de ikke mener, at den 60-årige mand skal have lov til at gøre noget ulovligt i sin lejlighed.
Det skriver TV2.
Men de andre beboere i boligforeningen synes noget helt andet. Derfor har de nu sat gang i en underskriftindsamling og kæmper for, at han kan få lov til at blive. De ser ham nemlig som en helt, der har reddet menneskeliv.
"Hvad er det, jeg gør forkert? Jeg har reddet mit eget liv, og jeg prøver på at hjælpe alle andre mennesker," siger Ulrich Vestergaard til TV2.
Én af dem, han har hjulpet, er Mathilde på seks år. For to år siden fik hun konstateret kræft.
"Det er jo hårdt at se ens barn lide så kraftigt. Og du kan ikke gøre noget. Olien hjalp. Smerterne forsvandt, appetitten og livsglæden kom tilbage. Energien kom tilbage. Hun blev nærmest den gamle Mathilde igen. Jeg kan ikke vidne mod en mand, der har hjulpet min datter, selvom han har gjort noget ulovligt efter lovens paragraffer. Det kan jeg simpelthen ikke," siger Mathildes far, Tom Gregersen, til TV 2 Nord.

Publiceret 18 June 2017 07:40