Arkivfoto

Arkivfoto

Unge mænd af mellemøstligt udseende angreb og ødelagde bemandet ATK-vogn med livsfarligt kasteskyts

To unge mænd, der af politiet beskrives som mellemøstlige af udseende, angreb mandag eften en af politiets ATK-vogne, som holdt på Helsingørmotorvejen ved Gentofte.
Det skete mandag aften kort før klokken 19.00, hvor ATK-vognen holdt på Helsingørmotorvejen med en civil ansat i vognen, der lavede hastighedsmålinger i sydgående retning på strækningen.
Den civile medarbejder i ATK-vognen observerede, at en person hang over støjværnet på stedet og kastede brosten mod vognen, hvor der skete skader på forrude og tag. En anden person sås kort efter ligeledes hænge over støjværnet, og han kastede en mindre statue mod ATK-vognen, som er en mørkeblå VW Transporter, der holdt parkeret i den vestlige side ved broen på Fuglegårdsvej i Gentofte.
Nordsjællands Politi beskriver gerningsmændene på denne måde:
A: Mand, mellemøstlig af udseende, 16-18 år, 160-170 cm, spinkel af bygning, brun i huden, sort kort hår, Iført sort tøj og sort langærmet trøje med hvidt skrift på maven.
og
B: Mand, 20-25 år, mellemøstlig af udseende, spinkel af bygning. Iført sort/mørkt tøj med en hætte over hovedet.
Kære læsere, del, spred og viderebring meget gerne politiets efterlysning gennem Facebook-opslaget under denne artikel.
Nordsjællands Politi hører meget gerne fra vidner, der har været på stedet, og her tænkes både på Helsingørmotorvejen og parallelvejen Lyngbyvej omkring klokken 19.00 og som har gjort iagttagelser, der kan hjælpe til at finde af gerningsmændene.
Vidner kan rette henvendelse til Nordsjællands Politi på telefon 114 eller på NSJ@politi.dk.
Kære læsere, del, spred og viderebring meget gerne politiets efterlysning gennem Facebook-opslaget under denne artikel:

Publiceret 15 August 2017 12:55