Heidi mistede sin mand:

Styrtede i døden på sin polterabend - nu er alenemoderen til tre gået konkurs

Af
Af Daniel Sennek

 
I 2012 mistede Heidi Mensel fra Kolding sin mand under dybt tragiske omstændigheder. Under hans polterabend styrtede det lille fly, hvori Glenn Mensel var passager ned, og Glenn blev dræbt på stedet. Det efterlod Heidi alene med tre børn - og en guldsmedforretning i Kolding Storcenter. Nu er hun konkurs, skriver Jydske Vestkysten.
"Efter at have haft det svært i en periode oplever man et stærkt svigtende julesalg, og man ender så med at træffe beslutningen om at få indgivet en konkursbegæring," siger kurator Jan Bruun Jørgensen, der forklarer, det er en beslutning, indehaver Heidi Mensel selv har truffet, til Jydske Vestkysten.
"Tiden efter ulykken og tabet af Glenn har været rigtig svært for hende. Alene mor til 3 og egen butik i Kolding Storcenter en næsten umenneskelig opgave, men Heidi er en stærk fighter og børnene samt hendes passion for smykker holder modet oppe. Sorgen er nu lagt bag Heidi. Hun har lært meget igennem sorgprocessen, men de 3 børn har givet hende glæden til livet igen. Heidi er atter tilbage i Guldsmed Mensel, hvor hun elsker at servicerer hendes kunder," står der på Mensels hjemmeside.
Men det er ikke lykkedes for Heidi at køre forretningen videre.
Butikken i Kolding Storcenter er lukket, mens konkursbehandlingen står på. Kurator Jan Bruun Jørgensen oplyser, at en af de løsninger, man arbejder på, er et samlet salg af hele butikken.

Publiceret 25 January 2018 08:50