Morgengåtur: Borgmesteren klar fra morgenstunden mandag ved Fregatten Jylland

Ole Bollesen inviterer på morgengåtur i Ebeltoft mandag 3. maj

Artiklens øverste billede

I august 2019 arrangerede borgmester Ole Bollesen sin første morgengåtur med godt et par håndfulde borgere som deltagere.

Ved denne lejlighed gav borgmesteren udtryk for, at han havde sat et stort kryds i kalenderen den første mandag i måneden til 45 minutters gåtur med interesserede borgere - i en ny by hver gang. Et løfte kun Corona-situationen har rokket ved. Nu blæser der mildere vinde, og myndighederne har lempet lidt på restriktionerne for at mødes.

Så mandag 3. maj klokken 7.30 skarp genoptager sine morgengåture. Han er nået hele kommunen rundt, så derfor går turen atter rundt i Ebeltofts gader. Turen starter ved indgangen til Fregatten, og derfra går turen rundt til centrale fikspunkter i byen.

Det kræver ikke tilmelding at være. Kræver ikke tilmelding. Af hensyn til Corona holdes god afstand og max. 50 personer kan deltage.

Ebeltoft i Udvikling

Det vil være oplagt, at gåturen tager udgangspunkt i byudviklingsprojektet ’Ebeltoft i Udvikling’, hvis afsæt er den plan, som det tidligere byråd vedtog i 2016 Ebeltoft By og Havn.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen