Fyrretyve Røvere åbner to nye steder i Aarhus

Det populære take-away-sted åbner snart både på Frederiksbjerg Torv og på Trøjborg

Artiklens øverste billede
Brødrene Anas og Ahmed Amin får snart fire madsteder i Aarhus.

Mad Det ene sted får fokus på pita, det andet sted pizza.

Snart slår De Fyrretyve Røvere dørene op til hele to nye lokationer i byen. Det populære take-away sted forventer inden længe at have færdiggjort renoveringen af lokalet på Frederiksbjerg Torv, og snart derefter åbner en ny afdeling på Trøjborg.

"Vi glæder os rigtig meget, det bliver helt fantastisk," siger Anas Amin, der sammen med sin bror Ahmed Amin står bag De Fyrretyve Røvere.

Lige nu arbejder brødrene hårdt på at blive færdige med lokalet i Niels Juels Gade på Trøjborg, som de netop har overtaget. 

"Vi er rigtig glade for Trøjborg. Det er et dejligt område, der på mange måder minder om Frederiksbjerg Allé. Lokalet er dog meget slidt, så vi har revet det hele ned og arbejder nu på at gøre det i stand," siger Anas Amin.

Han kan endnu ikke sige præcist, hvornår de kan åbne på Trøjborg, men han forventer, at det bliver om 'maksimalt to måneder'. Her er det pitabrød, der er fokus på, ligesom det er på den adresse, hvor det hele begyndte i 2017, nemlig Frederiksbjerg Allé.

Styr på udsugning

Derimod er det planen, at der skal stå pizza på menuen på Frederiksbjerg Torv. Her åbnede de madglade brødre faktisk kortvarigt i efteråret, men problemer med udsugningen tvang dem til at lukke forretningen hurtigt igen.

"Det er blevet fikset. Vi har lavet de sidste aftaler om maskiner, så forhåbentlig kan vi åbne der inden for en måneds tid," lyder det fra Anas Amin.

Dermed vil De Fyrretyve Røvere have fire madsteder i byen, da porteføljen også tæller et madsted på Louisevej i Brabrand.

Dog er der ikke planer om at gøre forretningen til en kæmpe kæde:

"Det har været en naturlig proces for os. Vi gør ikke noget, som vi ikke selv kan styre. Vi har nogle medarbejdere, der har været med os fra starten, som nu får mulighed for at prøve kræfter med at stå for det daglige arbejde et nyt sted," siger Anas Amin.

Han glæder sig over, at deres take-away-koncept har kunnet klare krisen:

"Vi har ikke haft mere travlt nu end tidligere. Men vi er taknemmelig for, at folk har købt hos os, som de plejer."

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.