"Nu mangler vi bare virksomhederne"

Christian og Berit Secher, der står bag en række forskellige virksomheder, inviterer andre virksomheder til at blive en del af et større kontorfællesskab

Artiklens øverste billede
Christian og Berit Secher ønsker at bygge et kontorfællesskab op i Brabrand.

Fællesskab I januar 2020 flyttede Berit og Christian Secher deres virksomhedslokaler fra deres hjem på Langdalsvej til J.P. Larsens Vej. Her har de fået over 600 kvadratmeter fordelt på en række lokaler at boltre sig på.

Faktisk har de så megen plads, at de nu inviterer andre små firmaer til at leje sig ind på et kontor og derved blive en del af et kontorfællesskab.

"Vi vil gerne have et kontorfællesskab, hvor man har sit eget kontor. Jeg startede selv min selvstændige tilstedeværelse som freelancejournalist i Mejlgade i et kontorfællesskab, hvor vi alle sad i samme lokale, og det var egentlig meget hyggeligt," fortæller Berit Secher.

Otte lejemål

Eventuelle lejere vil ikke nødvendigvis komme til at dele kontor med andre lejere. I stedet vil de kunne gøre brug af ét af de otte kontorlokaler, der er til overs, efter Berit og Christian Secher har sat deres kontor, nogle mødelokaler og et bordtennisrum op.

Selvom hver lejer vil få sit eget kontor, håber Berit og Christian Secher, at de kan få nogle lejere, der vil gøre brug af omgivelserne, når tiden tillader det.

"Vi ønsker, at de selvfølgelig skal have lov til at kunne trække sig ind på kontoret og arbejde i fred. Men jeg tror også på, at det hele bliver bedre, hvis man har et fællesskab, og man har det sjovt sammen," siger Christian Secher.

Berit Secher nikker bekræftende og tilføjer:

"Det er ingen hemmelighed, at vi er mere til åbne døre end lukkede døre. Vi synes, det vil være synd, hvis man bare sidder bag en lukket dør og går hjem, når arbejdsdagen er omme."

Hjælp at hente

Der er allerede otte virksomheder tilknyttet adressen på J. P. Larsens Vej, men der er ingen lejere lige nu. Alle otte virksomheder er nemlig tilknyttet Christian Secher, der har masser af erfaring i at starte virksomheder.

Den erfaring er han klar til at dele ud af, hvis der skulle komme nogle nystartede virksomheder ind.

"Det kan være, der kommer nogen ind, som kunne tænke sig at få et råd fra os, der har taget vores andel af tæsk, som følger ved at bygge en virksomhed op," siger han.

21 gode idéer

Da Berit og Christian Secher flyttede ind i lokalerne, havde Christian Secher gang i et stort projekt, han kalder for Nice Group.

Konceptet bag Nice Group var 21 gode idéer til virksomheder, der hver skulle lave forskellige ting. Det blev der dog sat en stopper for i foråret 2020.

"Da corona kom, måtte vi trække i den helt store håndbremse. Jeg har aldrig sagt så mange aftaler op på én gang. På tre dage sagde jeg 17 aftaler op. Det var det mest ubehagelige, jeg har været udsat for," fortæller Christian Secher.

Den manglende aktivitet har altså givet ekstra plads, og det er den plads, Berit og Christian Secher inviterer andre virksomheder til at komme og leje sig ind på.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.