Dansk by er ramt af en forfærdelig stank

Facebook koger over med opslag fra folk, der ikke kan forstå, hvorfor Aalborg i øjeblikket er ramt af en frygtelig lugt.

Artiklens øverste billede
Aalborg er fredag ramt af en stank, som ingen kender årsagen til. Arkivfoto: Kenneth Lysbjerg Koustrup

Hvad er det, her lugter af?

Det spørgsmål forsøger mange aalborgensere fredag at finde svar på. For ifølge de regionale medier Nordjyske og TV2 Nord, så er Aalborg i øjeblikket ramt af en stank, som ingen kender årsagen til.

På den nordjyske del af Facebook bliver det ene opslag efter det andet slået op af frustrerede aalborgensere, der undrer sig over den mærkelige lugt.

»På Nordjyske har vi hørt fra folk, der beskriver forskellige lugte lige fra fisk og rådden tang til død og gylle,« skriver Nordjyske, imens TV2 Nord har forsøgt at få svar hos Nordjyllands Beredskab.

»Vi har både hørt om det, og vi kan selv lugte det, men vi har ikke noget bud på, hvad det kan være,« siger vagtchef Jesper Pedersen til TV-stationen og oplyser, at beredskabets bedste bud er, at der bliver afbrændt mink.

Reno-Nord har nemlig budt ind på at brænde de ned- og opgravede mink fra Midtjylland, men affalds- og energivirksomheden afviser overfor Nordjyske, at have noget med stanken at gøre.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen