De fleste sommerhuse i Syddjurs lejes ikke ud

Sommerhusejere i Syddjurs kan bytte sig til ferie

Artiklens øverste billede
Sommerhuse i Ebeltoft til arkiv

Ifølge Danmarks Statistik er det 89 procent af sommerhusene i Syddjurs, der ikke lejes ud, selv når udlejningen er størst. I Norddjurs er tallet det samme. På Samsø er det 75 procent, der ikke lejes ud. Det fortæller Per Bjerre, ejer af Bysommerhus.dk, i en pressemeddelelse.

»Men måske har sommerhusejerne der ikke lejer ud lyst til at bytte sommerhus en uge med andre, der har et dejligt sommerhus – bare et andet sted i Danmark,« fortsætter Per Bjerre.

Derfor tilbyder www.bytsommerhus.dk en portal, hvor sommerhusejere kan foretage et trygt bytte med sommerhusejere på Sjælland, Fyn, Falster eller en anden skøn dansk egn.

»Bytsommerhus.dk handler netop ikke om udlejning,« fortæller Per Bjerre:

»Mange lejer ikke ud, fordi de ved, hvordan udlejningshuse kan blive slidt eller ting ødelagt. Sådan er det ikke her, hvor der sker et ligeværdigt bytte mellem omsorgsfulde familier, der passer på hinandens personligt indrettede og velplejede huse.«

Her er det et ligeværdigt bytte mellem omsorgsfulde familier, der passer på hinandens personligt indrettede og velplejede huse.

Per Bjerre, ejer af Bysommerhus.dk

»Andre lejer ikke ud, fordi en udlejningsaftale indskrænker ens råderet over ens hus. På bytsommerhus.dk har du maksimal frihed, for du bytter kun, når du har lyst,« siger Per Bjerre.

Lige nu er det gratis at være med på www.bytsommerhus.dk.

»Som navnet siger, er det især en service for ejere af sommerhuse; men du kan også bytte et almindeligt skønt helårshus eller et andet dejligt sted,« understreger Per Bjerre.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen