Lokalt konferencecenter fastholder leverancer til staten

Kystvejens Hotel og Konferencecenter i Grenaa er igen valgt som leverandør af konferencefaciliteter til den danske stat. Med aftalen fastholder Kystvejens Konferencecenter positionen som den største leverandører af konference- og mødefaciliteter på Djursland

Artiklens øverste billede

Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet har på vegne af den danske stat forlænget deres konferenceaftale med Kystvejens Konferencecenter og cementerer dermed endnu engang stedets position som Djurslands største leverandører af konference – og mødefaciliteter.

»Vi er både stole og glade over, at den danske stat har valgt Kystvejens Konferencecenter som leverandør af møde- og konferencefaciliteter. Med 9 højloftede mødesale og 25 grupperum kan vi huse de helt store konferencer og designe de møde-setups, som vores gæster måtte have behov for – også når setuppet kræver plads mellem mødegrupper og mødedeltagere. Mange virksomheder og institutioner har vænnet sig til at afholde møder over teams, zoom etc., men det er ved det fysiske møde, at relationer skabes, og det mærker vi i øjeblikket tydeligt på antallet af bookinger og forespørgsler,« siger Rikke Andersen, salgs- og marketingchef ved Kystvejens Hotel og Konferencecenter i en pressemeddelelse.

Det er ved det fysiske møde, at relationer skabes, og det mærker vi i øjeblikket tydeligt på antallet af bookinger og forespørgsler

Rikke Andersen, salgs- og marketingchef ved Kystvejens Hotel og Konferencecenter

Outdooroplevelser

Kystvejens Konferencecenter har en tro på, at det fremadrettet ikke blot bliver det traditionelle møde, som man har set det frem til 2020 men også i langt højere grad kurser og konferencer, hvor naturen inddrages i et eller andet omfang. Hotellet har derfor igangsat en udvikling, hvor outdooroplevelser bliver en del af oplevelsen på Kystvejens Hotel og Konferencecenter. Dels skal de mange naturoplevelser, der befinder sig lige uden for hotellets glasdøre bringes i spil, dels vil der blive investeret i en række outdoor-faciliteter - herunder et område med blandt andet sauna og koldtvandsbruser.

Med forlængelsen af aftalen, gratis parkeringsmuligheder, atmosfære og skøn natur, håber Rikke Andersen, at det bliver muligt at tiltrække endnu flere af statens mødebookere.

Siden 2008 har Kystvejens Konferencecenter været privatejet og de ca. 13.000 kvm under tag renoveres løbende. I 2018 blev 30 nye værelser taget i brug, således at centret nu har en kapacitet på over 160 værelser og 330 senge.

gs

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.