Kvadrats Anders Byriel trækker sig fra bestyrelsespost

Direktøren for Ebeltoft-firmaet Kvadrat trækker sig som menigt bestyrelsesmedlem i JP/Politikens Hus

Artiklens øverste billede
Ebeltoft. Virksomheden Kvadrat. Direktør: Anders Byriel Foto: Benjamin Nørskov

Anders Byriel, direktør i familie-firmaet Kvadrat i Ebeltoft, har netop meddelt, at han ikke genopstiller som bestyrelsesmedlem af JP/Politikens Hus, som blandt andet udgiver Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet og den lokalavis du læser lige nu.

I sidste uge kom det frem, at formanden for bestyrelsen Lars Munch er blevet tvunget til at trække sig fra posten fra næste år.

Jeg synes helt klart, man skulle have ladet Lars Munch fortsætte i fire år mere. Det havde været naturligt at lade ham fortsætte, for han er ekstraordinært dygtig.

Anders Byriel

Han vil blive erstattet af den tidligere forsvarschef Peter Bartram, der har siddet i bestyrelsen i flere år og lige nu er næstformand.

JP/Politikens Hus er ejet af Jyllands-Postens Fond og Politiken-Fonden og det er, ifølge flere medier, en kamp mellem de to fonde, der nu betyder at Jyllands-Postens Fonds fløj ’vinder’ formandsposten de næste fire år.

»Jeg synes helt klart, man skulle have ladet Lars Munch fortsætte i fire år mere. Det havde været naturligt at lade ham fortsætte, for han er ekstraordinært dygtig,« siger Anders Byriel til Ekstra Bladet.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen