Kattegat Cup og Beach Party aflyses

Coronarestriktionerne gør det umuligt at gennemføre store arrangementer

Artiklens øverste billede
Heller ikke i 2021 vil man få dette syn at se i Grenaas gader, når optoget med de mange fodboldspillere og FDF-orkestret går fra skolerne og til Grenaa Stadion. Coronarestriktionerne gør det ikke muligt at arrangere Kattegat Cup. Foto: Søren Andersen

Selv om der natten til tirsdag blev forhandlet en bred politisk aftale på plads blandt alle folketingets partier - minus Nye Borgerlige - som gradvist åbner Danmark mere og mere op og fjerner de snærende bånd i form af coronarestriktionerne, så er de stadig så stramme, at det stort set er umuligt at holde store arrangementer.

Så tirsdag blev det meldt ud, at to af de helt store arrangementer i Grenaa - den internationale fodboldturnering Kattegat Cup og Beach Party på Grenaa Strand også kommer til at springe 2021 over - akkurat som tilfældet var i 2020.

»Da vi for et år siden måtte erkende, at vi skulle aflyse Kattegat Cup 2020, var der ingen forestillet sig, at vi også måtte aflyse Kattegat Cup 2021. Kattegat Cup er for mange højdepunktet på fodboldåret i Grenaa IF og vi er kede af at komme med denne udmelding. De udmeldte restriktioner gør det ikke muligt at gennemføre et stævne med overnatning, indendørs bespisning, camping og bustransport af flere tusinde gæster. Vi tager myndighedernes restriktioner og påbud i forhold til større arrangementer alvorligt og må derfor aflyse Kattegat Cup 2021. Vi glæder os over den fortsatte genåbning og ser frem imod 2022, hvor vi vil invitere til endnu en stor fodboldfest i Grenaa. Vi byder velkommen til Kattegat Cup i 2022 fra den 28. – 31. juli,« har Grenaa IF meddelt på diverse hjemmesider.

Og der tikkede også tirsdag en aflysning frem fra Radio ABC i Randers, der står bag Beach Party på stranden i Grenaa.

»Vi har længe glædet os til, at vi alle kunne ses til ABC Beach Party 2021, men vi må også se sandheden i øjnene og desværre aflyse. Grundet reglerne i den nye genåbningsaftale må vi sande, at det stort set bliver umuligt at afholde årets fedeste fest, som vi kender den på stranden i Grenaa,” lyder det fra Radio ABC.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.