»Stor tryghed« blandt fans efter de to første AGF-hjemmekampe

Fodboldtilhængerne er trygge ved at komme på stadion, lyder det fra AGF i en pressemeddelelse.

Artiklens øverste billede
Der er stor tryghed blandt fans efter 3F Superligaen har genåbnet for tilskuere, lyder det fra AGF. Foto: Jan Christensen/FrontzoneSport

Efter de to hjemmekampe med tilskuere melder AGF om stor tryghed blandt fans, efter det igen er blevet muligt at overvære kampe i 3F Superligaen på stadion. Det fremgår af en pressemeddelse sendt ud af AGF.

Der har været 13.600 mennesker til de to første kampe efter genåbningen på Ceres Park. Her viser en brugerundersøgelse, at de nuværende coronarestriktioner ikke har haft en negativ betydning for fodboldoplevelsen på stadion.

Undersøgelsen fortæller, at 97 procent at tilskuerne ved Randers-kampen og 94 procent af tilskuerne mod FC København enten følte sig trygge eller meget trygge, da de sad på deres plads.

»Plads til forbedringer«

Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser ved AGF’s kampe i Ceres Park er meget tilfreds.

»Det glæder os naturligvis, at tilskuerne følte sig trygge. Vi har lagt et stort stykke arbejde i infrastrukturen og i informationen med publikum. Et arbejde som vi fortsætter med og forbedre til de kommende kampe - for der er også plads til forbedringer på flere fronter,« siger han og fortsætter:

»Men generelt viser de mange positive besvarelser, at det er en tryg oplevelse at tage til fodbold under Superliga-ordningen - også hos os på Ceres Park, og det er vi naturligvis glade for.«

En stor forandring ved stadionoplevelsen i forhold til tidligere er, at tilskuerne nu skal gennem et tjek, hvor de blandt andet skal vise ID og et gyldigt coronapas.

jg

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen