Foreninger på Djursland modtager 85.000 sponsorkroner

Penge på vej til Ebeltoft Ro- og Kajakklub, Ebeltoft Fodbold og Dyreværnet i Tøstrup

Artiklens øverste billede

Der er store sponsorbeløb på vej til de lokale klubber Ebeltoft Ro- og Kajakklub, Ebeltoft Fodbold og Dyreværnet i Tøstrup, der med foreningernes sponsoraftaler med energiselskabet OK kan se frem til ekstra støttekroner i klubkassen.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningerne, der i stedet for sponsorchecks på 65.570,18 kroner tilsammen nu kan se frem til hele 85.241,23 kroner. Beløb, der naturligvis glæder Per Lampe, der er næstformand i Ebeltoft Ro- og Kajakklub.

»Sponsorkronerne er af stor betydning for driften af klubben, og at vi har mulighed for at have et fint klubhus på havnen i Ebeltoft. Det betyder, at vi har nogle attraktive lokaler, faciliter og udstyr. Vi har derfor mulighed for at tiltrække nye medlemmer, hvor vi lige nu tager imod 45 nye medlemmer,« siger han i en pressemeddelelse fra OK.

Vil man støtte Ebeltoft Ro- og Kajakklub og Ebeltoft Fodbold, kan det i den grad godt betale sig at støtte og tanke hos Ebeltoft Detail – Kvickly og Fakta i Ebeltoft. Det er nemlig OK og forhandleren i Ebeltoft, der udbetaler pengene til foreningerne.

»Vi har et godt samarbejde med Kvickly og Fakta, hvor den lokale varehuschef Jens Friis altid er parat til at hjælpe klubben. Vi bruger aktivt Kvickly til vores indkøb ved vores egne arrangementer,« siger Per Lampe.

Ebeltoft Ro- og Kajakklub får udbetalt 26.535,11 kroner, Ebeltoft Fodbold får udbetalt 25.935,49 kroner, mens Dyreværnet i Tøstrup får udbetalt 32.770,63 kroner.

OK og Ebeltoft Detail udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK Benzinkort. Vælger kunderne at knytte OK Benzinkortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig gratis med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det er OK - og i foreningerne i Ebeltofts tilfælde også Ebeltoft Detail – der har udbetalt pengene til de tre foreninger.

I sponsoraftalen med OK kan klubber og foreninger få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.