Ny præst er på plads i Ørsted

44-årige Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen tager over, mens Susanne Marie Park er på barsel

Artiklens øverste billede
44-årige Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen er ny midlertidig præst i Ørsted Kirke.

Ørsted Kirke har fået ny præst. Det er dog kun midlertidigt, mens sognepræst Susanne Marie Park er på barsel.

Imens bliver det 44-årige Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen, som indtager prædikestolen. Hun har senest været vikar i Fornæs Pastorat.

Før det var Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen 4,5 år som præst i tre landsbysogne – Øsløs, Vesløs, Arup – nord for Limfjorden, på kanten af Thy.

I efteråret sidste år vendte hun sammen med sin mand og deres 4-årige søn Aksel næsen mod Djursland, hvor hendes mand Troels stammer fra.

De bor i dag på en ejendom i Boeslum ved Ebeltoft sammen med kat, marsvin og høns. Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen ser dog også frem til at lære det nordvestlige hjørne af Djursland bedre at kende.

»Vi er godt landet her og så ser jeg frem til at opdage endnu en del af Djursland, nemlig det nordvestlige, der minder lidt om de åbne vidder, jeg kender nordfra,« siger den nye præst til Ørsted Kirkes hjemmeside.

Starter 16. maj

Det bliver således Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen, som sammen med de øvrige præster passer gudstjenester, konfirmander, kirkelige handlinger og forhåbentlig meget mere, når tiderne igen tillader det.

»Forhåbentlig bliver der mulighed for at holde arrangementer, koncerter og alt det andet, vi har været forhindret i i snart lang tid. Jeg er til rådighed for samtaler, kommer gerne ud, og kan selvfølgelig også kontaktes på telefonen. Jeg ser frem til at møde jer alle, både i kirken, i hjemmene eller ude i byen - om søndagen til gudstjenester og resten af ugens dage,« lyder det fra Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen.

Søndag 16. maj klokken 9.30 vil den nye præst have sin første tjeneste. Provst Lars Seeberg vil under præludiet følge Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen ind.

Pinsedag 23. maj vil der efter gudstjenesten klokken 11.00 blive budt på et lille traktement i Sognegården, hvor alle er velkomne.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen