Covid-19 i Syddjurs: To klasser sendt hjem

Takket være smitteopsporing er der fundet smittede elever i tre klasser på Hornslet Skole de seneste par dage.

Artiklens øverste billede
Flere elever og lærere fra især Hornslet Skole er ramt af Covid-19. Foto: REUTERS/Yves Herman

Mens smitteudviklingen i Ryomgård og Pindstrup med tilhørende oplande har været meget tæt på at kunne lukke Marie Magdalene Sogn, så kæmper Hornslet Skole også med flere smittede elever. Det oplyser Syddjurs Kommune på deres Facebook-side.

Torsdag lød antallet af smittede i Ryomgård, Pindstrup de seneste syv dage på 18 og en incidens på 506. En meget lille stigning på tre yderligere, kunne i værste fald lukke sognet ned. Alt tyder dog på, at tallet er faldende.

»På Hornslet skole er en elev i 6A torsdag konstateret smittet med Covid-19. Efter smitteopsporing hjemsendes tre elever og en lærer til isolation og test på 4. og 6. dagen. 6A har primært modtaget fjernundervisning og er derfor ikke sendt i isolation,« fortæller Syddjurs Kommune på deres Facebook-side.

Onsdag blev to elever på Hornslet Skole testet positive for Covid-19. På baggrund af smitteopsporingen blev 7.B og 5.A, samt 6 medarbejdere hjemsend i isolation og test på 4. og 6. dagen.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen