Festivalklub: Genvalg til bestyrelsen og hæder til Poul Martin

Det var noget særligt - og vigtigt - at mødes ansigt til ansigt, lyder det fra Skanderborg Festivalklub, der netop har holdt generalforsamling

Artiklens øverste billede
Poul Martin Bonde, den nu afdøde formand for Skanderborg Festivalklub, blev hædret søndagens generalforsamling i Festivalklubben. Arkivfoto: Per Bille

Det har i sandhed været et par mærkværdige år for Smukfest, der for andet år i træk har måttet aflyse festen i Dyrehaven på grund af coronapandemien. Derfor var søndagens generalforsamling i Skanderborg Festivalklub vigtig.

»Endelig lykkedes det os at mødes fysisk til generalforsamling på Fælleden i Skanderborg. 220 stemmeberettigede mødte op. Det var i den grad tiltrængt at se hinanden i øjnene og mærke kærligheden til foreningen – og ekstra særligt i denne vanvittige tid,« lyder det fra Frank Møller Worch, formand for Festivalklubben, en stilling han har været konstitueret i siden Poul Martin Bondes død.

Vi mindedes endnu en gang vores kære Poul Martin, som foreningen og fællesskabet savner hver dag. Det var rørende at se alle, der var samlet i salen, rejse sig op og sende Poul Martin en hilsen i form af ét minuts klapsalver.

Frank Møller Worch, formand Skanderborg Festivalklub

»Vi mindedes endnu en gang vores kære Poul Martin, som foreningen og fællesskabet savner hver dag. Det var rørende at se alle, der var samlet i salen, rejse sig op og sende Poul Martin en hilsen i form af ét minuts klapsalver. Det var helt i hans ånd,« slår Frank Møller Worch fast.

Der var genvalg til bestyrelsen, der har Morten Risgaard-Dam som næstformand og Mads Laumann som kasserer. Mads Laumann, Flemming Dybbøl og Anne Holme blev genvalgt til bestyrelsen, mens. Jakob Holm og Henrik Høj blev genvalgt som suppleanter.

»Generalforsamlingen viste stor opbakning til bestyrelsen, og det er i sandhed rørende. Det er for festivalen og alle medlemmerne, at vi gør vores arbejde, så opbakningen fra dem er helt afgørende,« konstaterer Frank Møller Worch.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.