FrivilligCentret gentænkte sit møde

Generalforsamlingen i FrivilligCenter Favrskov blev holdt udendørs.

Artiklens øverste billede
»Vi har lavet så meget på skærm det forgangne år, at vi tænkte, vi måtte gøre noget andet end kun at holde generalforsamlingen digitalt,« forklare Lena Leth Jensen, formand FrivilligCenter Favrskov. Pressefoto

Under hele coronanedlukningen har FrivilligCenter Favrskov nytænkt tilbud og aktiviteter til frivillige i Favrskov med det formål at holde liv i de lokale frivillige fællesskaber. Derfor kom det også lynhurtigt til forenings formand Lena Leth Jensen, at også generalforsamlingen måtte nytænkes:

»Vi har lavet så meget på skærm det forgangne år, at vi tænkte, vi måtte gøre noget andet end kun at holde generalforsamlingen digitalt. Samtidig skal vi stadig passe godt på hinanden. At holde generalforsamlingen udendørs er også et ønske om at vise de øvrige foreninger, at det er en mulighed. Flere foreninger har medlemmer, der har svært ved eller bare ikke gider flere møder digitalt. Samtidig har vi også et brændende ønske om af møde de lokale frivillige ansigt til ansigt, så vi kan lære hinanden endnu bedre at kende. Kun på den måde kan vi som center levet op til vores opgave om at udvikle og støtte frivilligheden i Favrskov,« forklare Lena Leth Jensen i en pressemeddelelse.

På mødet blev Simon Buus Olsen fra Hadsten Håndbold valgt som dirigent og fik de fremmødte godt igennem generalforsamlingen, der var efterfulgt at banko for de frivillige.

Lena Leth Jensen, Simon Sundgaard Nymann og Lotte Asp Mikkelsen modtog desuden genvalg til bestyrelsen. En bestyrelsen, der er mangfoldigt sammensat i alder, køn, lokalt tilhørsforhold i kommunen og som repræsenterer den bredde frivillighed i Favrskov.

csj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.