Testkapaciteten øges markant i Aarhus: Her åbner stort kviktestcenter

Falck åbner nyt, stort kviktestcenter i Brabrand, som har åbent alle ugens dage fra klokken otte til 20.

Artiklens øverste billede
Falck åbner nyt, stort testcenter i Aarhus Kommune. Arkivfoto: Jesper Houborg

Genåbningen med indførelsen af coronapas har i den grad fået folk til at lade sig teste for covid-19. Flere steder i Aarhus er der således dagligt lange køer foran testcentrene, og det forsøger Falck nu i samarbejde med Region Midtjylland at imødekomme med et nyt, stort testcenter.

Det oplyser Falck i en pressemeddelelse.

Det nye testcenter ligger i Brabrand Mejeri på Gjellerupvej 105 og har åbent alle ugens dage fra klokken 8.00 til 20.00. Det bliver dermed det femte store testcenter i Aarhus ved siden af Filmbyen, Vejlby Risskov, Nobelparken og Viby Hallen. Derudover er der i øjeblikket 20 mindre teststeder i kommunen.

»Vi er glade for at kunne åbne et nyt testcenter i Aarhus-området, så vi kan tilbyde borgerne flere muligheder for at blive testet. Det nye testcenter i Brabrand er blot et blandt mange tiltag, som vi løbende arbejder på at implementere, så testkapaciteten følger efterspørgslen på kviktest,« siger Arne Vesterdal, der er projektchef for Falcks covid-19 indsats i Region Midtjylland, i pressemeddelelsen.

Falck opfordrer alle, der skal bruge en test, til at holde sig ajour med ventetiderne på de enkelte testcentre på Falcks hjemmeside og blive testet i de tidsrum, hvor den forventede ventetid er kortest.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen