I dag for 25 år siden blev Marco ansat på Expedit

Artiklens øverste billede
Marco Zanini kan 20. maj fejre sit 25 års jubilæum på Expedit. Foto: Presse

Torsdag 20. maj kan Marco Zanini fejre sit 25 års jubilæum på Expedit.

Marco Zanini blev ansat på Expedit, da han kom til Danmark i 1996. Det var dog ikke problemfrit at få lov til at arbejde i Danmark. Marco kunne ikke tage et job, før han havde en arbejdstilladelse, og han kunne ikke få en arbejdstilladelse, før han havde et job. Marco er fra Venedig-området i Italien, hvor han mødte sin kone Rikke, og efter et par år i Italien tog de sammen til Danmark og slog sig ned i Ulstrup, hvor de stadig bor.

Marco blev ansat i Expedit i Ulstrup som svejser. Efter et par måneders ansættelse foreslog den daværende opstiller på aftenholdet, Ove Iversen, at Marco flyttede over på aftenhold, hvilket han gjorde. Herefter blev Ove Iversen en rigtig god støtte for sin nytilflyttede medarbejder og hjalp ham med stort og småt.

Efter halvandet år kom Marco på daghold igen. Da han kom tilbage efter barsel i 2000, blev Marco opstiller.. Marco blev både overrasket og glad for denne anerkendelse og for den tillid som derved blev vist ham. Siden er han blevet koordinator.

Marco har beskæftiget sig med alle former for svejs på Expedit, og har været involveret i mange projekter og talt med mange kolleger på kryds og tværs i Expedit, ikke mindst kollegerne i Konstruktion og PT.

I 2013 blev Expedits svejseafdelinger i Ulstrup og Hadsten samlet i Hadsten, og Marco flyttede med.

I efteråret 2020 blev svejseafdelingen flyttet til Expedits fabrik i Letland. Marco har fortsat opgaver i forhold til svejseværktøj og kommunikation med kollegerne i Letland. Han har også været i Letland flere gange. I dag arbejder Marco dog primært ved Expedits store pladelinje.

Marco deltager også gerne i det sociale liv på Expedit og har i en årrække været aktiv i Personaleforeningen, hvor han yder en stor indsats for at skabe gode arrangementer for sine kolleger, og i øvrigt altid bidrager med sit gode humør og sin store hjælpsomhed.

Marco har sammen med Rikke to børn, en datter på 20 og en søn på 18. Hver sommer går turen som udgangspunkt sydover til den italienske side af familien, som jo desværre befinder sig lidt langt væk.

Ledelsen og kollegaerne ønsker Marco Zanini hjerteligt tillykke med jubilæet, som markeres 20. maj sammen med kun få kolleger grundet corona.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen