En million kroner til flere udendørs oplevelser

Flere aarhusianere skal være aktive og mødes udendørs. Det mener de to rådmænd Bünyamin Simsek og Rabih Azad-Ahmad, der har afsat en pulje på en million kroner til at afprøve forskellige outdoor-tiltag.

Artiklens øverste billede

En ny pulje på en million kroner skal sikre, at flere kommer ud og er aktive i byen og naturen. Interessen for udendørs aktiviteter er stor, og aarhusianerne er fulde af ideer til flere udendørs mødesteder og aktiviteter. På hjemmesiden aarhusmangleroutdoor.dk er de kommet med flere end 230 forslag.

Vi har i den grad sat pris på at komme ud. Den trend skal vi fastholde og udvikle yderligere.

Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice

»Der er en kæmpe interesse for at komme ud. Coronanedlukningen har fået flere til at gå en tur eller være aktive i naturen eller deres nærområde. Det gælder også mig selv og min egen familie. Vi har i den grad sat pris på at komme ud. Den trend skal vi fastholde og udvikle yderligere. Jeg er derfor glad for, at vi nu kontant kan bakke op om arbejdet med den nye outdoorstrategi, så vi kan få flere til at være aktive,« siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad i en pressemeddelelse.

Det er to rådmænd Bünyamin Simsek fra Teknik og Miljø samt Rabih Azad-Ahmad fra Kultur og Borgerservice, som står bag puljen, der skal bakke op om arbejdet med Aarhus Kommunes første outdoorstrategi.

Målet med outdoorstrategien er at udvikle rammer for flere udendørs aktiviteter og nye mødesteder. Alle borgere i Aarhus Kommune kan komme med forslag til, hvilke outdoor-faciliteter der mangler på aarhusmangleroutdoor.dk.

Tirsdag aften blev der afholdt et borgermøde på Godsbanearealet med fokus på outdoor, og det endelige forslag til en ny outdoorstrategi forventes at være klar omkring sommerferien.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen