Snart hedder den Wüpp

Hammel-forretning skifter navn, men ellers er alt ved det gamle

Artiklens øverste billede
Josefine Rohde Wüpper Mikkelsen overtog mode- og livsstilsforretningen ’minlillebutik’ på Østergade i Hammel i juli sidste år efter sine svigerforældre Karen Skytthe og Leo Hjulmann. Foto: CSJ

1. juni er ’minlillebutik’ fortid i Hammel. Men frygt ej. Det er kun navnet, som forsvinder. Udvalg og personale er fortsat det samme. Fremover vil forretningen blot være at finde under navnet Wüpp - udtales Vyp - som er en forkortelse af ejerens mellemnavn Wüpper.

Hun hedder Josefine til fornavn og Mikkelsen til efternavn og hun overtog mode- og livsstilsforretningen ’minlillebutik’ på Østergade i juli sidste år efter sine svigerforældre Karen Skytthe og Leo Hjulmann.

Karen og Leo har selv fortsat deres forretning i Lønstrup under navnet ’minlillebutik’, og det er for at undgå navneforvirring, at Hammel-butikken altså fremover hedder Wüpp.

»Vi gør det for helt at differentiere de to butikker fra hinanden og markere, at det altså er to forskellige forretninger,« siger Josefine Rohde Wüpper Mikkelsen.

»Jeg er bestemt spændt på, hvordan navneskiftet bliver modtaget. Det bliver jo ligesom meget personligt, i det jeg sætter mit eget navn på butikken,« fortsætter hun.

Navneforandringen sker samtidig med, at Josefine nu er tilbage fuldtid efter sin barsel med sin datter, som hun fik i august sidste år.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen