Digital workshop om leveregler for Rønde Bypark

Syddjurs Kommune inviterer byens borgere til en digital workshop mandag 31. maj, hvor alle interesserede kan deltage i dialogen om leveregler.

Artiklens øverste billede
Rønde Bypark og andre fællesarealer i Rønde er til glæde for mange. Men enkelte oplever larm og andre udfordringer. Der er behov for nogle gode leveregler, som kan regulere brugen. Foto: Privat

Med foråret og samfundets gradvise genåbning vil både unge og ældre deltage i udelivet i Rønde. Mange anvender Rønde Bypark, men der er også andre grønne områder rundt om byen.

Med den stigende brug af de grønne områder er der et behov for gode leveregler, der kan sikre, at stederne bruges på en måde, så alle kan trives.

Syddjurs Kommune inviterer derfor byens borgere, både unge og ældre, til at komme med deres idéer til leveregler for brug af fællesarealerne i Rønde.

Det sker på en virtuel workshop på internettet mandag 31. maj kl. 16-19. Alle interesserede kan tilmelde sig på linket: www.syddjurs.dk/leveregler senest torsdag 27. maj.

Formanden for udvalget plan, udvikling og kultur Riber Hog Anthonsen udtaler:

»Rønde Bypark er byens grønne hjerte, og så er der alle de andre fælles arealer i byen. Fælles for områderne er, at der behov for nogle leveregler, sådan at naboer og brugere får en fælles forståelse af hvad områderne må bruges til. Vi vil gerne invitere byens borgere til en dialog om dette 31. maj. Af hensyn til Corona bliver det digitalt og jeg håber, at et bredt udsnit af byens borgere har lyst til at deltage.«

Workshoppen indledes af formanden for Udvalget for plan, udvikling og kultur Riber Hog Anthonsen og Kultur- og borgerchef Ole Wolf fra Syddjurs Kommune. Undervejs kommer deltagerne ud i mindre digitale ’rum’, hvor de skal lave gruppearbejde.

Efter afholdelse af workshoppen vil de indkomne ideer og forslag blive behandlet af kommunens administration, hvorefter forslaget til leveregler behandles politisk i Udvalget for plan, udvikling og kultur.

sas

Læs også

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.