Hvad er det, der sker? Villavej hærget af hvid maling

Ingen ved tilsyneladende, hvorfor graffiti på flere lygtepæle og teknikskabe er blevet overmalet med hvid maling.

Artiklens øverste billede
Graffiti på teknikskabe og lygtepæle på Bethesdavej i Aarhus N er blevet overmalet med hvid maling, men ingen ved tilsyneladende hvorfor. Privatfoto

På Bethesdavej, der løber gennem Risvangen den nordlige del af Aarhus, undrer flere beboer sig. Det har de gjort i et par dage, for ingen ved tilsyneladende, hvorfor flere lygtepæle, teknikbokse og Frelsens Hærs tøjcontainer langs hele villavejen er blevet udsat for hærværk med hvid maling.

Det er tilsyneladende lygtepæle og teknikbokse med graffiti, der er blevet overmalet med hvid maling. Er det et kreativt opgør i graffiti-miljøet, er det drengestreger, eller er det en rensning, der er gået helt galt? Spørgsmålene kan være mange, men hos Aarhus Kommune kender man ikke til hærværket, før Lokalavisen Aarhus ringer.

En af Frelsens Hærs tøjcontainere er også blevet udsat for hvid maling. Foto: Privat

Det fortæller Peter Ryberg Ness, der er afdelingsleder for Trafik under Teknik og Miljø.

»Det ligner, at nogen simpelthen har taget en pensel med hvid maling og overmalet graffitien,« fortæller han, da Lokalavisen Aarhus viser ham billeder fra Bethesdavej.

Han afviser, at det kunne være en graffiti-rensning, der er gået galt. Han fortæller, at nu vil sørge for, at den hvide maling bliver fjernet fra lygtepælene. Teknikboksene og tøjcontaineren er nemlig ikke en opgave for kommunen, da det er private selskaber, der ejer dem.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen