Slut med voldsom ventetid: Nu åbner nye testcentre, og åbningstider udvides

To nye steder kan du blive testet i Aarhus

Artiklens øverste billede
Kø til corona test ved filmbyen. Foto: Benny Kjølhede

Der er ikke noget at sige til, hvis folk er ved at blive lidt småtrætte af voldsomt lange køer og timelang ventetid for at blive testet for corona.

Men nu kommer Region Midtjylland heldigvis til undsætning.

I denne uge åbner således to nye teststeder i Aarhus, oplyses det i en pressemeddelelse.

På Gunnar Clausens Vej 90 i Viby kan man fra torsdag den 20. maj få en PCR-test ved tidsbestilling, og her forventer man at kunne teste 800-900 borgere dagligt mellem klokken 9-16.

Dagen efter, fredag den 21. maj, slås dørene op til et nyt Falck-hurtigteststed i Scandinavian Congress Center i midtbyen. Her kan man få en test uden tidsbestilling mellem klokken 06 og 23.30, og det har en kapacitet til flere tusinde personer i døgnet.

For at komme den megen ventetid til livs udvider man nu også åbningstiderne, så det bliver lettere at få en test uden for almindelig arbejdstid.

»Mange er vendt tilbage til en mere velkendt arbejdsdag i dagtimerne, hvor det ikke længere passer så godt at stemple ud, for at få vedligeholdt coronapasset. Til blandt andre dem er aftenåbent på de store testcentre en velkommen nyhed,« siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Det er PCR-teststederne som får udvidet åbningstiden. Den hedder fremadrettet 07-21.30 i hverdagene og 08-21.30 i weekenderne.

ddp

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen