Hørning-FDF'ere indsamlede tomme flasker

Målet er tre pantindsamling om året. Pengene skal støtte bl.a. aktiviteter.

Artiklens øverste billede
Hørning FDF har været på gaden og indsamlet tomme flasker. Planen er, at det skal ske tre gange om året. Privatfoto

Hver mandag aften mødes glade børn og voksne til FDF på FDF-grunden i Hørning og laver forskellige aktiviteter. Der bliver bygget huler, sejlet i kano, bygget raftetårne, lavet mad over bål og meget andet. Derudover er de ældste FDF´ere på kurser og i løbet af året er der weekendture og en sommerlejr.

Selvom alle ledere er frivillige, koster det penge at lave disse aktiviteter, og derfor har FDF Hørning taget hul på et nyt tiltag med pantindsamling for at samle penge ind til kredsen. Derfor var FDF Hørning på gaden 17. april i hele Hørning. Byens borgere kunne stille deres pant ud til vejen - og så kom FDF’erne forbi og hentede det.

Ud over at give penge til 'klubkassen' var pantindsamlingen også med til at styrke de sociale relationer og fællesskabet. Privatfoto

»Solen skinnede, børn og deres forældre var klar og humøret var højt. Og vi synes, det er win-win for alle parter. Byens borgere undgår køen ved pantautomaten, og samtidig er er de med til at støtte lokalt foreningsarbejde for børn og unge. Udover at samle penge ind var det også et godt og hyggeligt arrangement, som styrkede de sociale relationer og fællesskabet på tværs af børn og voksne i FDF Hørning,« lyder det fra FDF Hørning.

12. juni kl. 10 er FDF’erne igen på pantjagt i Hørning, og målet er at lave tre årlige indsamlinger.

»Vi håber, at Hørning også fremover vil være med til at støtte vores foreningsarbejde for børn og unge,« lyder det.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen