Kranvirksomhed i Søften opfordrer til at tage socialt ansvar

BMS lægger lokaler til erhvervsarrangement om socialt ansvar.

Artiklens øverste billede
Per Christiansen og BMS stiller en stor industrihal til rådighed for et erhvervsarrangement. Foto: Favrskov Kommune

Per Christiansen er ikke i tvivl om, hvorfor han på vegne af kranvirksomheden BMS gerne vil lægge lokaler til et inspirationsarrangement for virksomhedsledere i Favrskov.

»Mange virksomheder skriger på arbejdskraft, og så er det naturligt, at vi bakker op om Task Force Favrskovs arbejde med at hjælpe borgere i arbejde. Det er vigtigt, at vi virksomheder med vores handlinger understøtter væksten i samfundet, når vi også gerne vil nyde godt af den arbejdskraft, der findes,« siger BMS-regionschefen i en pressemeddelelse fra Favrskov Kommune.

Task Force Favrskov har som mål at hjælpe borgere på kanten af arbejdsmarkedet i beskæftigelse og har deltagelse af virksomhedsledere fra hele Favrskov, herunder BMS, som 3. juni er værter for arrangementet Social Pitch, hvor man kan høre mere om, hvad det vil sige at tage socialt ansvar.

Det kommer os som virksomheder til gode i mange år, når vi lykkes med at støtte borgere, som har brug for en hånd i ryggen

Per Christiansen, BMS, Søften

Dagen byder på små oplæg med virksomhedsledere, der fortæller, hvad det har betydet for deres virksomhed at tage socialt ansvar, og der er også mulighed for at høre unge jobsøgende fortælle om det arbejdsliv, de drømmer om. Endelig vil uddannelseschef på Den jydske Haandværkerskole, Jesper Falkenberg, gøre deltagerne klogere på, hvad man som arbejdsgiver skal være opmærksom på, når man ansætter nutidens unge, og hvordan de markant adskiller sig fra tidligere generationer af unge.

Undervejs serveres der tapas i den store lagerhal hos BMS, og Per Christiansen håber, at lokale virksomheder vil dukke op og høre om at tage socialt ansvar.

»Det kommer os som virksomheder til gode i mange år, når vi lykkes med at støtte borgere, som har brug for en hånd i ryggen. De fleste af os har prøvet at have brug for hjælp og oplevet, at der var en onkel, en chef eller en kammerat, der hjalp os. Det er lidt det samme, vi gør i Task Force Favrskov – vi hjælper nogle mennesker, der har brug for det. Det er en herlig følelse, når vi deler historier med hinanden i taskforcen om, at en borger har fået påbegyndt et godt arbejdsliv. Det gør en forskel for alle. Jeg kan kun opfordre andre virksomhedsledere til at deltage i arrangementet, og man kan bare tage fat i mig,« siger Per Christiansen.

Task Force Favrskov er et samarbejde mellem Favrskov Kommune, organisationen Code of Care og medlemsvirksomhederne.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.