Usædvanlig detalje bevaret i strandvejsvilla: Her kunne kvinde tage imod gæster i sexgynge

Artiklens øverste billede
Foto: Elbæks Ejendomsmægler

Der er blevet dystet om dyrebare point i TV2s Stormester-programmer, i Klovn - The Movie havde Bent Fabricius Bjerre sit bordel ”Castello Alleycat” i samme gemakker – og lige netop den slags gøremål er ikke helt fremmed for væggene, der tidligere også har lagt ramme til et vaskeægte bordel.

Der er tale om den 420 kvadratmeter store palæ-ejendom på Strandvejen 390 i Espergærde, der altså har lagt kulisse til meget - men hvor fremtiden nu er helt åben – og det endda med rabat.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Efter at have været til salg i et års tid kan den 11 værelser store villa på Strandvejen nemlig erhverves med et nedslag i udbudsprisen på 1,5 millioner kroner.

Dermed skal der nu betales 22,5 millioner kroner for adressen, der ligger eksklusivt i første række til Øresund cirka 40 minutters kørsel nord for København.

Den herskabelige, hvide villa er udbudt til salg hos mæglerfirmaet Elbæks Ejendomsmægler, som i deres salgsmateriale beskriver adressen som ”guddommelig”.

Af salgsmaterialet fremgår det også, at nye ejere får egen strandgrund med et lille hus og badebro med i købet – og at der er flere finurlige detaljer:

»Det er som at træde ind i en tidslomme. Sælger har været exceptionelt dygtig til at bevare og vedligeholde de originale deltaljer med respekt for den oprindelige stil. Flere steder står det, som dengang det blev bygget. For eksempel i Master Bedroom, hvor en kuplet stjernehimmel er bevaret og indgangen i panelerne, hvor kammerpigen lige kunne komme forbi i løbet af natten. Ejerne har omfavnet husets historie og blandt andet bevaret et hul i bjælken, hvor der har hængt en gynge, hvor en kvinde kunne tage imod bordellets gæster,« siger ejendomsmægler Farnaz Elbæk til Boliga.dk.

Skal du have fingrene i den kendte tv-ejendom på strandvejen med den spraglede historie, skal der dog graves en anelse dybere i lommerne: Ejendommen står nemlig udbudt til 53.571 kroner pr. kvadratmeter.

Se ejendommen her: Fotogalleri

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen