Ny Pinse-tradition er skabt i Stilling-Gram

Artiklens øverste billede
Stilling-Gram borgerforenings markedsdag blev en stor succes, og det næste marked er allerede planlagt til 19. september. Privatfoto

2. Pinsedag afholdte Stilling-Gram borgerforening markedsdag, hvor både private samt virksomheder og foreninger havde boder og hvor der blev solgt alt fra diverse lopper, smykker, hjemmestrikkede klude, marmelade til slushice, pølser og snobrød m.m. Derudover var der også gratis candyflos til børnene fra Tømrerfirmaet Thomas Harbo og smagsprøver på øl fra det lokale bryggeri Ølmejeriet.

Markedsdagen tiltrak både gæster fra Stilling-Gram, men også fra omegnsbyerne. Allerede inden start var markedsdagen en succes med mere end 80 tilmeldte boder. Dette selvom dagen blev stablet på benene på under 2 uger….

Markedsdagen er et rigtig godt eksempel på borgerforeningens formål med at engagere borgerne til at tage del i og bidrage til byens fællesskab.

Tommas Leth, Stilling-Gram Borgerforening

Succesen, og tilbagemeldingerne fra borgerne, betyder også at borgerforeningen allerede har besluttet at gentage succesen til September.

Borgerforeningens formand, Tommas Leth, sætter stor pris på når borgerne engagerer.

»Markedsdagen er et rigtig godt eksempel på borgerforeningens formål med at engagere borgerne til at tage del i og bidrage til byens fællesskab. I dette tilfælde var det en fornøjelse at se Pia Østergaard Madsen tage initiativet til markedsdagen. Tak til alle der tager gode initiativer til fælles bedste, og alle der er med til at blande sig for at vores by bliver endnu bedre at bo i,« lyder det.¨

Udover denne markedsdag arbejder borgerforeningen med hjælp og inspiration fra borgerne også på andre arrangementer såsom den kommende Sankt Hans fejring 23. juni ved Stilling strand, som i år bliver med medbragt madkurv, bål, kano samt diverse andre aktiviteter. Ligesom Sankt Hans festen i mange år har været en fast tradition, er det dog sikkert, at markedsdagen nu også bliver det. Næste gang er allerede fastlagt til 19. september 2021.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.