Låsby er "sexlegetøjs-hovedstad" i Skanderborg Kommune

Artiklens øverste billede
Låsby er den by i Skanderborg Kommune, hvor der købes mest sexlegetøj, viser tal fra Sinful, der sælger denne vare. Foto: Peter Hove Olesen

Danskerne er vilde med sexlegetøj og interessen for vibratorer, dildoer og glidecreme er kun blevet forstærket under Corona-pandemien. Det oplyser Sinful, der det seneste år har haft en samlet vækst på 38 procent.

Vi er langt mere nysgerrige og går mere på opdagelse - både alene og sammen med vores partner.

Mathilde Mackowsk, Sinful

Firmaet har udarbejdet en interaktivt kort, der viser salget af forskellige former for sexlegetøj, og der tal for fem byer i Skanderborg Kommune. Overordnet set er Låsby nummer 25 af de 424 byer, der findes tal på, når det handler om indkøb af sexlegetøj. Det er især i kategorien dildoer, at Låsby rykker. Skanderborg er nummer 120 på listen, hvor Galten er nummer 120 og Ry og Hørning henholdsvis nummer 206 og 209. Nørresundby topper listen.

»Sexlegetøj er blevet mainstream, og der er ingen tvivl om at de sociale begrænsninger har givet os en åbenbaring. Vi er langt mere nysgerrige og går mere på opdagelse - både alene og sammen med vores partner,« fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful, der er Nordeuropas største e-handelsvirksomhed med sexlegetøj.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen