Raceday 2021? »Vi håber at afvikle noget på et eller andet niveau«

Mosten MC afventer fortsat mulighederne i forhold til det årlige Raceday i Bode Enge.

Artiklens øverste billede
I 2018 fejrede Mosten Raceday sit 25 års jubilæum, og arrangørerne håber naturligvis på, at den næste udgave i rækken snart bliver mulig. Arkivfoto

Der står stadig ’Save the dates’ på Mosten MC’s hjemmeside under Raceday 2021, og det er da også fortsat håbet hos arrangørerne i motorcykelklubben i Allingåbro.

Sidste år måtte Mosten MC aflyse den traditionsrige motorfestival, der byder på fire dage med dragrace og koncerter i Bode Enge, og senest måtte Mosten MC erkende, at det med de nuværende coronarestriktioner heller ikke kunne lade sig gøre at afvikle den store koncert med Magtens Korridorer.

Derfor håber Mosten MC på, at det bliver muligt at invitere til motorløb i dette års sensommer. Hvilket format det bliver i er straks mere usikkert, fortæller formand for Mosten MC Johnny Kristensen.

»Vi vil jo rigtig gerne, og vi ved, at det ikke bliver noget problem at tiltrække mennesker, for alle vil rigtig gerne ud og hygge sig og høre noget musik. Vi håber stadig at kunne afvikle noget på et eller andet niveau, men det bliver jo kun, hvad myndighederne tillader, og hvad vi selv kan håndtere,« siger Johnny Kristensen.

Han henviser til, at som reglerne for nuværende er strikket sammen, skal publikum til større arrangementer blandt andet være delt ind i forskellige sektioner.

Det sætter også større krav til de personalemæssige ressourcer, der skal bruges på at afvikle Raceday. Der er der ikke så meget andet at gøre end at indtage ventepositionen lige nu, noterer formanden i Mosten MC.

»Man kan sige, at det eneste vi ved, er at vi ikke ved noget. Når vi kommer længere hen på sommeren, er der flere, der er vaccineret, og så kan det være, reglerne ændrer sig. Når vi kender dem nærmere, så sætter vi os ned og finder ud af, hvad der kan lade sig gøre,« konstaterer Johnny Kristensen.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.