Grenaa får bilvask med abonnement

Wash World har slået sig ned i Grenaa med en ny vaskehal, der vil fjerne lange køer ved hjælp af abonnementsløsninger, nummerpladegenkendelse og et betalingssystem, der kan betjenes fra bilen.

Artiklens øverste billede
Sådan ser den nye vaskehal i Grenaa ud. Foto: Wash World

Bilvask kan være en langstrakt affære med kødannelse og alt for meget ventetid. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være.

Grenaas nye bilvask gør det muligt at vaske bilen med et meget lavt forbrug af vand uden på noget tidspunkt at stige ud af køretøjet.

Vaskehallen i Grenaa er ubemandet og har åbent døgnet rundt. Automatisk aflæsning af bilernes nummerplader gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden at stige ud af bilen.

Selve vasken tager ned til tre minutter, hvilket betyder, at processen er hurtigt klaret uden den sædvanlige ventetid.

»Særligt i disse tider, hvor det handler om at minimere den fysiske kontakt til andre mennesker, er mange glade for at vaske bilen på en måde, der er hurtig, nem og sikker. Der er faktisk ingen grund til at sidde i kø og bruge lang tid på at få bilen vasket, når man gør brug af den tilgængelige teknologi på området,« siger Martin Olesen, COO i Wash World.

Vaskehallen er udstyret med et biologisk vandrensningsanlæg, hvilket gør det muligt at filtrere, rense og i sidste ende genanvende vandet frem for konstant at bruge nyt.

Metoden sikrer et meget lavt friskvandsforbrug fra kun seks liter per bilvask, hvilket er under en tiendedel af en typisk privat bilvask med vandslange.

Wash World gør desuden brug af en abonnementsløsning, hvor brugerne får ubegrænset bilvask fra 69 kroner om måneden, mens ikke-abonnenter vasker fra 39 kroner per gang via betalingskort eller MobilePay.

Derudover sikrer en døgnåben help-desk, at kunder til alle tider kan få hjælp over telefonen, hvis behovet opstår.

Djurslands nye bilvask er at finde på Hesselvang 1 på landevejen mellem Grenaa og Aarhus. Her er 1 vaskehal og 2 ’Vask Selv’-båse med vandslanger og højtryksrensere.

Den officielle åbning er onsdag 2. juni og der er gratis oprettelse ved tegning af abonnement fra 2. maj til 20. juni. I weekenden 18. til 20. juni kan man købe en guldvask for én krone.

»Vi er allerede godt repræsenteret i området med flere vaskehaller i Randers, Aarhus og Ebeltoft, og forventer derfor, at mange af de lokale er bekendte med konceptet. Vi glæder os meget til at blive en del af bybilledet i Grenaa og over, at vores kunder nu får endnu en tilføjelse til vores landsdækkende netværk af vaskehaller,« siger Martin Olesen fra Wash World.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.