Crazy Daisy-gutter åbner sushi-bar

Skødstrup bliver et spisested rigere, når Bar'sushi åbner.

Artiklens øverste billede
Bar'sushi åbner i Skødstrup med Henrik Harmsen (til højre) i spidsen. Pressefoto

I begyndelsen af juni kan aarhusianerne i det nordlige Aarhus se frem til et nyt spisested.

Bar’sushi slår nemlig dørene op til i første omgang en pop-up sushi bar på Skovlundvej 16.

Sushi-baren har sin oprindelse i Odense, hvor der nu ligger tre af slagsen, derudover ligger der restauranter i både København, Kolding, Vejle og Nyborg. Bar’sushi blev startet op af Claus Skovsted, iværksætter og sushi-entusiast. Han åbnede den første sushi-restaurant tilbage i 2000, og han slog dørene op til den første Bar’sushi for 15 år siden i den fynske hovedstad. Den i Skødstrup bliver den ottende i rækken.

Samarbejde med lokal

Claus Skovsted er gået sammen med Henrik Harmsen om at åbne Bar’sushi i Skødstrup. Han driver i dag Margueritten Grill & Cafe på samme adresse.

De har en fælles fortid inden for Crazy Daisy, hvor de begge blev ansat i begyndelsen af 90’erne. Begge har siden haft en lang karriere inden for restaurationsbranchen. Harmsen er selv serie-iværksætter og har i tidens løb drevet og ejet mere end 10 natklubber og cocktailbarer både i Danmark og udlandet.

Harmsen bliver ejer og driver den nye Bar’sushi i samarbejde med et par partner, som har store ambitioner om at åbne flere Bar’sushi restauranter i Aarhus-området.

Der kommer 24 siddepladser i den nye sushi-restaurant.

Bar’sushi forsøger at ramme hele familiens smagsløg, når der bliver langet sushi over disken, og gæsterne kommer til at overvære det hele fra første parket.

»Det giver også vores gæster mulighed for at spørge ind til maden, vores passionerede kokke elsker at fortælle om sushi, så spørg endelig løs. Vi hjælper dig gerne med at blive sikker i sushi-universet, og det gælder, uanset hvilken Bar’sushi du vælger at besøge. Et af de mest populære valg, hvis man ikke bestiller take-away er ”spis til pindene knækker”, hvor kokkene sammensætter menuen,« siger Harmsen i en pressemeddelelse.

I første omgang er Bar’sushi på Skovlundvej en pop-up restaurant, mens der bliver arbejdet på at få ny bygning tilegnet konceptet.

»I Skødstrup vil gæsterne møde lokalt personale og et veltestet koncept. Vi får 24 siddepladser og forventer mange spisende gæster og ikke kun take-away. Der bliver altid brugt meget energi på indretningen af en ny Bar’sushi, og det bliver ikke anderledes her i Skødstrup. Sushi har meget med stemning at gøre, derfor er rammerne vigtige. Folk skal have en god oplevelse, og vi forventer, at vi kan fylde alle pladserne fredag og lørdag aften. Det er min klare vision, at folk ikke kun betragter os som take-away, men også som en restaurant-oplevelse,« siger Henrik Harmsen.

cko

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen