Legeplads blev begavet: Godt gået, store bette lorte

Lohmann, Lindemann og Nordeafonden bakkede op om legeplads-projekt i Skanderborg.

Artiklens øverste billede
Skuespiller Lars Lohmann, der bor i Skanderborg, slog et slag for den kommende legeplads i Byparken - samme med elever fra Realskolen. Foto: Sonne

25.000 kr. Bevingede ord. Og en pakke gær.

Det var en pose blandede bolsjer, der blev kastet efter den kommende Ole Lund Kirkegaard-legeplads i Byparken i Skanderborg i fredags.

Pengene kom fra Nordeafonden, mens de bevingede ord blev leveret af Lars Lohmann, der bor i Skanderborg. Og pakken med gær havde byrådsmedlem Karen Lindemann (S) som afsender - og symboliserede at noget kan vokse sig større.

»Det er godt, at der er en gruppe af store bette lorter, der har dannet en klup med det formål at få stablet en ny legeplads på benene,« slog Karen Lindemann fast - med direkte reference til Ole Lund Kirkegaard, De Heslige Sløngers Klup og foreningen Skønnest ved Skanderborg. Sidstnævnte er drivkraften bag den kommende legeplads, der skal indvies på Store Sløngeldag 28. august i år.

Det er godt, at der er en gruppe af store bette lorter, der har dannet en klup med det formål at få stablet en ny legeplads på benene.

Karen Lindemann (S)

Karen Lindemann kunne i øvrigt fortælle de fremmødte børn fra Realskolen, at hun er byrådsmester i remoulademadskast. Det er ikke mange, der kan prale med det...

Byrådspolitiker og remouladekastmester Karen Lindemann glæder sig over, at der kommer et ny tilbud til de yngste i Skanderborg. Foto: Sonne

Lars Lohmann fortalte om Lille Virgil, Gummi Tarzan og næsehornet Otto, og han glædede sig over at Skanderborg får et nyt aktivitetssted for især de 3-10-årige.

»De visionære kræfter vil gerne markere Skanderborg på landkortet med dette nye tiltag, hvor byens hjerte summer af liv på legeplads, i søen på det nye søbad, i Byparken og på Kulturtorvet. Her er også masser af indendørs aktiviteter i Kulturhuset og i Biblioteket - men – og der er jo altid et men: Legepladsprojektet mangler et bette nøk for at komme helt i mål – de sidste kroner skal vi samle ind sammen,« lød det fra en veltalende Lohmann.

Arrangementer sluttede med, at Find Lykkebøe fra Skønnest ved Skanderborg fik overrakt en chek på 25.000 kr. fra Nordeafonden, mens de fremmødte børn fik ild i deres lakridspiber.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.