Hærværk på Gården: Telt flænset i stykker

De ansatte på Gården i Hammel mødte mandag ind til svineri og hærværk

Artiklens øverste billede
Det udendørs telt er flænset op flere steder. Privatfoto

Gården Hammel Fritids og Ungdomsklub har i weekenden haft besøg af personer, som har begået hærværk.

De er brudt ind i et låste skur ved at smadre ruden i døren og har fundet hamre, dolke og søm, som er blevet brugt til at begå hærværk.

Sømmene er blevet banket i borde-bænke sættet, og dolkene er brugt til at flænse det udendørs telt, som har været base for børnenes udeliv i coronatiden.

»Teltet er ødelagt, og vi har valgt at pakke det sammen for ikke at tiltrække mere ballade. Det skulle alligevel ned om tre uger,« fortæller Gårdens daglige leder Maja Tissot Irming.

De ansatte ærgrer sig over hærværket, som de mødte ind til mandag eftermiddag. Hamre, dolke, skrald, kondomer og cigaretskodder lå spredt ud over grunden, og også bordfodboldspillet var ødelagt.

»Vi har ladet teltet stå i sympati med de unge, som hidtil godt har kunnet finde ud af at være her. De må gerne være hos os, hvis de bare behandler tingene ordentligt,« siger Maja Tissot Irming, som ikke ved, om det er nogen med relation til klubben, der har behandlet stedet knap så pænt i weekenden.

Gården har lavet et opslag på Hammel Infos facebookside, hvor hærværket og svineriet er beskrevet, og hvor mange skriver, Gården burde anskaffe sig videoovervågning.

»Nu vil vi lige se, om hærværket fortsætter. Hvis det fortsætter, vil vi helt klart overveje overvågning,«siger Gårdens daglige leder Maja Tissot Irming.

Vi har valgt at pakke teltet sammen for ikke at tiltrække mere ballade

Maja Tissot Irming, daglig leder af Gården


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen