Open by night: Udsalgsstart med modeshow, musik og hygge

Nu tør Hammel Handel endelig at stå bag arrangementer igen.

Artiklens øverste billede
Østergade bliver spærret af, sådan at en lang catwalk kan placeres midt i gaden. Der vil desuden være musik, udendørs cafemiljøer og lange åbningstider. Arkivfoto: CSJ

For første gang, siden den første corona-nedlukning ramte landet, blænder Hammel Handel nu op for et egentligt arrangement med festivitas 18. juni.

»Det er så dejligt! Det har vi trippet efter længe. I et år har vi måttet aflyse, aflyse, aflyse, men nu er vi så langt, at vi godt tør lave et udendørs arrangement igen - vi regner med, at folk kommer til at fordele sig godt rundt i gaden,« fortæller Allan Bo Andresen, som er event-koordinator i Hammel Handel.

Han fortæller, at man klokken 19 kan se frem til dels et modeshow med en lang catwalk midt på Østergade - gaden bliver spærret for biler. Dels spiller Kim og Birger, som mange kender fra DJ-pulten på Johns Bodega, populærmusik allerede fra klokken 17 og helt frem til klokken 21 - kun afbrudt af modeshowet.

”Endelig kan man forvente sig masser af hygge med udendørs cafémiljøer samt mad og drikke i gaden. Vi håber virkelig på godt vejr, men ser det ikke sådan ud, må vi finde en plan b,« siger eventkoordinatoren.

Udsalgstarten går

Ud over at skabe liv og glade dage vil arrangementet også markere, at udsalgsstarten er gået i de lokale butikker.

Allan Bo Andresen håber derfor, måske ikke så overraskende, at Hammel-borgerne sørger for at tage både et smil og spenderbukserne på.

»Der er altså lidt for enhver på dagen. Modeshowet vil jo nok især appellere til kvinderne, mens mændene kan hygge sig i cafémiljøerne. Nogle helt tredje er måske bare på jagt efter det gode tilbud,« siger han og forklarer, at handelsstandsforeningen har kunnet mærke en hungren fra kunderne efter arrangementer - mange savnede eksempelvis det traditionsrige maj-marked:

»Ja, vi har bestemt kunnet mærke en efterspørgsel. Folk har spurgt: ’Holder I ikke snart noget?’ De trænger til, at der sker noget nu.«

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.