Camilla Plum dumper igen i fødevarekontrol: Får ny bøde på flere tusinde kroner

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Jacob Ehrbahn/Politiken/Ritzau Scanpix

Den kendte tidligere DR-kogekone Camilla Plum er igen dumpet i Fødevarestyrelsens kontrol og har modtaget endnu en sur smiley. Det oplyses i styrelsens seneste kontrolrapport over Fuglebjerggaard ved Helsinge fra den 20. maj.

Heri står der:

»Virksomheden har åbent i cafe, afholdt arrangementer, takeaway samt produktion af marmelade, pickles og chutney i april og maj. Virksomheden har ikke dokumenteret varemodtagelse og nedkøling i hele perioden. Virksomheden har kun 5 målinger på køleopbevaring samt 2 målinger på opvarmning. Målingerne er fremvist på notesblok. Virksomheden havde følgende bemærkninger: ”det får vi styr på”.«

Den manglende kontrol koster nu Camilla Plum en bøde på 7.500 kroner.

Det er langt fra første gang, at Camilla Plum har modtaget en sur smiley. Senest skete det den 18. februar i år, hvor der blev givet en bøde på 5.000 kroner, fordi hun havde markedsført, at hendes fødevarer havde sygdomsbekæmpende egenskaber, hvilket er ulovligt i fødevareinformation.

Ved den nye kontrol var der i øvrigt ingen anmærkninger vedrørende hygiejnen - hverken i forhold til rengøring eller håndtering af fødevarer.

Se kontrolrapporten her:

jn

Læs også

Del artiklen