Håndværkslærere samles i Hadsten

Den faglige forening Håndværk&Design - Østjylland arrangerer igen Sommer H&D-stævne for 100 håndværk og design-lærere fordelt på otte arbejdende workshops.

Artiklens øverste billede

Den faglige forening for undervisere i skolefaget ’Håndværk og design’ (tidligere Håndarbejde og Sløjd) arrangerer årligt et hav af faglige kurser og større stævner landet over, men har i det seneste år, som alle andre foreninger, måttet aflyse de fleste grundet forsamlingsforbud og restriktioner.

Men i dagene 11.-12. juni samles 100 håndværkslærere fra hele landet på Østervangskolen i Hadsten til faglig fordybelse og kollegial sparring. Tilslutningen til Sommerstævnet er den største nogen sinde i lokalforeningen med maksimale 100 deltagere.

Deltagerne er ifølge arrangørerne helt sikkert både blevet tiltrukket af, at man igen fysisk kan møde og dele erfaringer med ligesindede fagkollegaer, men bestemt også af indholdet og de dedikerede instruktører i sommerstævnets otte praktiske workshops over to dage. De otte workshops er: Snitning og simple træsamlinger v/ Frank Egholm. Eksemplarisk smedning i H&D faget v/Jonas Bigler. Trædrejning i H&D valgfaget - Et must v/ Nils Frederiksen. Eco- og Sunprint i H&D v/ Betina Andersen. Beholdere i kernelæder og naturtræ v/ Anders Richardt Jensen. Unik design i flet - Basalt i H&D v/ Jette Mehlgreen. Design og skab i metaller v/ Emil Baad. Sådan kan du starte dit valgfagshold v/ Erfarne H&D lærere fra bestyrelsen.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen