Nu kan du købe din egen private ø

Artiklens øverste billede
Foto: Pernille Sams

Hvis du er træt af naboer, som vil drikke øl og føre smalltalk over ligusterhækken, så har det sydfynske Øhav løsningen. Her er der nemlig netop kommet en hel ø til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Langø er lidt over otte hektar stor og ligger ud for Langelands kyst med adgang til øen via en dæmning, oplyser liebhavermægleren Pernille Sams.

Midt i naturlivet på øen ligger en landejendom fra 1894, som sidenhen er blevet udvidet og bygget om, så den i dag rummer 156 kvadratmeter bolig. Hertil kommer en stald og en lade, og alt inklusiv koster herligheden ti millioner kroner.

Flere øer på markedet

Muligheden for at købe sin egen privat ø er ikke noget af det, der er mest af på det danske boligmarkedet, selvom landet består over 400 af slagsen.

Men Langø er faktisk ikke den eneste ø, der lige nu er på markedet: Masnedø Kalv i Storstrømmen mellem Sydsjælland og Lolland-Falster er også salg.

Også her skal du kunne skrabe et større millionbeløb sammen; den 2,3 hektar store ø koster nemlig lige under 8,3 millioner kroner, efter den for nyligt blev sat 1,7 millioner kroner ned i pris, skriver Boliga.dk.

Se billeder fra Langø her

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen