Hanne Sloth fortsætter som formand

Genvalg til Ebeltoft handelsstandsforenings mangeårige formand.

Artiklens øverste billede
Hanne Sloth er genvalgt som Ebeltoft Handelsstandsforenings formand. Indsendt foto

Der bliver ikke ændret det store på bestyrelsesposterne i Ebeltoft Handelsstandsforening, det står klart efter den nylige generalforsamling på Fregatten Jylland.

Således er Hanne Sloth fra Hanne Sloth Mode genvalgt som formand, mens Jens Friis fra Kvickly igen er kasserer. Den øvrige bestyrelse består af: Helle Dannemarr fra Mouse & Pen, Jette Nielsen fra Mols Boljser, Dorte Tandrup fra Sol & Strand. Suppleanter blev: Heine Juul Pedersen fra Føtex, Tina Reuther fra DCU-Camping Ebeltoft - Mols, Michael Andreasen fra Vino & Co, samt Jeff V. Andersen fra Netto.

Medlemstallet i foreningen er stabil, lyder det fra formanden, mens de fleste har klaret sig hæderligt gennem Corona-nedlukningerne.

»Vi kan godt klappe os selv på skulderen for at komme godt igennem en svær periode. Her skal lyde en tak for nabohjælpen fra Kvickly. Man havde fra COOP på landsplan bestemt at bruge en del af overskuddet til at hjælpe detailhandelen, liberale erhverv og restauranter som er medlemmer af en handelsstandsforening eller en cityforening. Så da vi åbnede igen, fik vi alle en 1/2-sides annoncen sponseret i Ebeltoft Folketidende. Jeg syntes, det var flot gjort - for det er ingen selvfølge, at man bruger en del af sit overskud på denne måde. Superflot af COOP/Kvickly - TAK! Vi er kommet et godt stykke ind i 2021, og vi skal stadigvæk passe på Corona. Men det bliver lettere efterhånden som flere og flere bliver vaccinerede og får Corona-pas. Påsken gik rigtig fint. Pinsen var kold og våd, men vi fik da sat Jazz på torvet i gang og Vægterne gik årets første runde. Det var næsten normalt, og vi begynder nu at genoptage nogle af de aflyste aktiviteter,« lød det blandt andet i formandens beretning.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen