Ideen et om friplejehjem i Låsby skal luftes

Der er møde 31. august i Låsby Forsamlingshus.

En gruppe borgere i Låsby vil gerne undersøge, om der blandt borgerne er stemning for at oprette et friplejehjem i Låsby. Derfor inviteres byens borgere til møde i Låsby Forsamlingshus tirsdag 31. august kl. 19. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Aftenen vil starte med et oplæg fra Anders Jensen, der er formand for bestyrelsen ved Løgstrup Friplejehjem ved Viborg, som åbnede i november sidste år. Han vil komme med et oplæg, der vil give de fremmødte et indblik i, hvad et friplejehjem er, hvordan det drives og ikke mindst, hvordan man kommer i gang med at etablere et friplejehjem.

Formålet med mødet er alene at afdække, om der er interesse blandt byens borgere for et friplejehjem i byen. Hvis der i løbet af aftenen viser sig interesse for at gå videre med planerne om et friplejehjem i Låsby, skal der nedsættes en gruppe, der skal forberede stiftelsen af en støtteforening og indkalde til en egentlig stiftende generalforsamling i løbet af efteråret.

Det er vigtigt for initiativgruppen allerede nu at understrege, at det ikke er dyrere at bo på et friplejehjem end et kommunalt plejehjem. Et friplejehjem er for alle, høj som lav og ikke kun byens borgere. Derfor opfordrer initiativgruppen også interesserede fra nabobyerne til at møde op denne aften.

cns

Læs også

Del artiklen