På lørdag kan du blive vaccineret mod corona i det lokale supermarked

Sundhedsstyrelsen og Salling Group i samarbejde om stor vaccinationsdag af de fleste af landets Bilka´er.

Artiklens øverste billede
Foto: Salling Group Presse

På lørdag kan borgere blive vaccineret i 16 ud af landets 19 Bilka-varehuse samt Føtex i City Vest ved Aarhus. Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.

Sundhedsstyrelsen, som vaccinationsdagen arrangeres sammen med, håber, at især mange flere unge og borgere i udvalgte boligområder vil komme med i vaccinationsprogrammet, og man er glade for opbakningen fra detailhandlen.

»Mange af os har vores daglige gang i butikker. Samtidig er detailhandlen en branche med rigtig mange unge medarbejdere. Derfor er detailhandlen en vigtig brik i puslespillet med at sikre, at alle ved, at de har et tilbud om gratis vaccination og får en nem mulighed for at gøre brug af det,« siger direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm.

Det vil være muligt at blive vaccineret i følgende Bilka-varehuse: Tilst ved Aarhus, Skalborg ved Aalborg, Hundige, Odense, Ishøj, Slagelse, Næstved, Holstebro, Esbjerg, Vejle, Kolding, Horsens, Viborg, Herning, Hillerød og Randers. Ligeledes vil det være muligt i Føtex-City Vest i Aarhus.

Find flere oplysninger i sit lokale varehus.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen