Naser Khader står frem efter alvorlige beskyldninger: »Jeg er ikke en klam person«

Artiklens øverste billede
Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Naser Khader måtte i sidste måned forlade De Konservative efter en sag, hvor en række kvinder har anklaget ham for forskellige seksuelle krænkelser foregået mellem 1999 og 2019.

Nu står ham frem i et interview i programmet ”Lippert” på TV 2 News og fastholder sin uskyld:

»Der er kun to, der har været til stede, og når der er gået så mange år, så svigter hukommelsen. Man smører måske tykt på. Men den måde, jeg bliver beskrevet på, sådan er jeg ikke. Jeg bliver beskrevet som en klam person. Det er jeg ikke,« siger han.

Naser Khader mener i stedet, at kvinderne, som står bag anklagerne mod ham, har ladet sig inspirere af hinanden i deres beretninger, og han undrer sig over, at ingen af kvinderne er gået til ham, hvis de mener, han har krænket dem seksuelt.

»Jeg er ikke en krænker i ordets bogstavelige forstand. At vi har haft et forhold, benægter jeg ikke, men der er gået mange år, og der er smurt tykt på. Men skulle jeg have krænket nogen, så undskylder jeg. Men jeg vil ikke sige undskyld for noget, jeg er overbevist om, at jeg ikke har gjort,« siger Khader til Søren Lippert på TV2 News..

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen