Vejdirektoratet lægger ny asfalt på rute 15 Silkeborgmotorvejen ved Låsby

Artiklens øverste billede
Vejdirektoratet skifter den slidte asfalt på Rute 15 Silkeborgmotorvejen ved Låsby. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Fra i dag og til i morgen aften og igen fra fredag den 17. til søndag den 19. september udskifter Vejdirektoratet den slidte asfalt på Rute 15 Silkeborgmotorvejen ved Låsby

Arbejdet finder sted i begge retninger ved rampeanlæg 24 Låsby

Arbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Affræsningen af den gamle belægning vil foregå fra fredag den 10. september kl. 22.00 og frem til lørdag den 11. september ca. kl. 22.00.

Det vil have følgende konsekvenser for trafikanterne:

Fra- og tilkørselsrampe 24 Låsby vil være spærret i vestgående retning fra i aften kl. 22.00 til lørdag middag kl. 13.00.

Fra- og tilkørselsrampe 24 Låsby i østgående retning vil være spærret fra i morgen lørdag middag kl. 13.00 til samme aften ca. kl. 22.00.

Udlægning af den nye belægning vil foregå fra fredag den 17. september kl. 22.00 og frem til søndag den 19. september ca. kl. 22.00.

Det vil have følgende konsekvenser for trafikanterne:

Fra- og tilkørselsrampe 24 Låsby i vestgående retning vil være spærret fra fredag aften kl. 22.00 til lørdag aften kl. 22.00.

Fra- og tilkørselsrampe 24 Låsby i østgående retning vil være spærret fra lørdag aften kl. 22.00 til søndag aften ca. kl. 22.00.

Udenfor arbejdsperioderne vil alle spor være åbne for trafik.

Der vil være risiko for kødannelse, så trafikanterne skal påregne længere rejsetid.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne. Information om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken kan ses på www.vejdirektoratet.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

cns

Læs også

Del artiklen