Demonstranter i gaderne: Disse folk har fået nok af manipulation, løgne og skjulte dagsordener

Men In Black demonstrerede igen lørdag aften den 11. september.

Artiklens øverste billede
Foto: Presse-fotos.dk

Under overskriften ”20 år med frygt og masseovervågning” afholdt borgergruppen Men In Black lørdag aften en såkaldt ”frihedsdemonstration” i Københavns gader med start klokken 19 fra Christiansborgs Slotsplads.

I indbydelsen på Facebook skrev gruppen blandt andet, at man skulle møde op og demonstrere, hvis man havde fået nok af overvågning, skjulte dagsordener, løgne og manipulation.

»I 20 år har vi skulle finde os i at være styret af frygt. Med frygten er der kommet en stigende masseovervågning og kontrol. Dagsordenen har været den samme. Metoderne har bare ændret sig. Med argumentet om en skjult fjende, har almindelige borgere skulle finde sig i teleovervågning og registrering. For hver trussel, har vi måtte finde os i nye love der giver staten stadig større magt - og for hver gang, har vi måtte give afkald på mere og mere af vores frihed. Med Coronas indtog, er der dukket en ny usynlig fjende op, hvor vi alle er under konstant mistanke. Med Corona har staten fundet en ny begrundelse til at skabe frygt og skræmme befolkningen. Med frygten er der kommet en ny måde at overvåge borgerne på,« lød budskabet.

Det er uklart, hvor mange som deltog i demonstrationen.


Foto: Local Eyes

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen